Лайм

Готуємося до Великодня: рецепт сирної паски "Рафаелло", яку не потрібно випікати

Виходить ніжною та дуже смачною

Сирна паска - одна з традиційних страв великоднього столу. Її готують із заварного тіста, випікають у духовці або залишають сирою. Кулінарна блогерка з ніком nata.cooking у своєму блозі в Instagram показала, як приготувати сиру сирну паску зі смаком цукерок рафаелло.

Інгредієнти: кисломолочний сир (400 г), сметана (150 г), вершкове масло (40 г), згущене молоко (100 г), кокосова стружка (20 г), мигдаль (40 г), білий шоколад (80-100 г).

Читайте також: Сирна паска "Тірамісу", яка вразить смаком: блогерка показала простий рецепт.

Фото: Getty Images

Приготування:

До сиру додаємо сметану, м'яке вершкове масло та згущене молоко. Блендером збиваємо все до однорідної пухкої маси.

Кокосову стружку підсушуємо до хрумкого стану. Висипаємо на сковороду та прогріваємо на мінімальному вогні протягом 5-10 хвилин. Підсушену кокосову стружку відправляємо до сирної маси.

Додаємо подрібнений мигдаль та розтоплений білий шоколад. Перемішуємо до однорідності.

Форму для паски застилаємо марлею і викладаємо туди сирну масу. Розрівнюємо та загортаємо краї марлі. Ставимо груз і відправляємо в холодильник щонайменше на ніч.

Вранці знімаємо груз, обережно знімаємо форму та марлю. Прикрашаємо сирну паску на свій смак. Авторка рекомендує полити розтопленим білим шоколадом і посипати пластівцями з мигдалю.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Наталі | Фудблог & Смачні рецепти (@nata.cooking)

Дізнайтеся також, як приготувати "ліниву" паску на Великдень-2024: швидкий рецепт, який вийде у всіх.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні