Лайм

Рецепт для тих, хто не хоче возитися з тістом: як готувати паску в хлібопічці

Зробити її дуже просто

Випікання пасок - відповідальний та цікавий процес, який потребує багато часу й зусиль. Однак не всі сучасні господині мають можливості для тривалої роботи з тістом, і в таких випадках на допомогу приходять "ліниві" рецепти. Раніше ми писали, як зробити швидку паску без дріжджів, а в цьому матеріалі розповімо, як спекти паску в хлібопічці. Простим способом поділилася авторка кулінарного каналу "Смак UA".

Читайте також: Крашанки без хімії: фарбуємо яйця в різні кольори натуральними барвниками.

Інгредієнти: молоко (130 мл), яйце (1 шт.), вершкове масло (55 г), сіль (1 ч.л.), цукор (50 г), борошно (330 г), сухі дріжджі (1 ч.л.), ванілін, родзинки, цукати.

Фото: Скріншот

Приготування:

У чашу хлібопічки виливаємо тепле молоко, висипаємо сіль та цукор. Виливаємо розтоплене вершкове масло і додаємо яйце. Висипаємо ванілін або ванільний цукор. Додаємо борошно, попередньо просіяне.

Робимо у борошні невелику ямку і висипаємо в неї сухі дріжджі.

Родзинки ретельно промиваємо, просушуємо і перекладаємо в додатковий контейнер, якщо такий йде в комплекті з вашою хлібопічкою.
Ставимо чашу з інгредієнтами у хлібопічку на програму "Солодка випічка/солодкий хліб".

Дістаємо паску з хлібопічки, даємо охолонути і покриваємо будь-якою солодкою глазур'ю або розтопленим шоколадом з вершками. Прикрашаємо на свій смак.

Дізнайтеся також, як приготувати глазур для паски з желатином, яка не кришиться і добре тримає декор.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні