Лайм

Що робити на городі в червні: корисні поради для збільшення врожаю

Ці поради точно працюють!

У червні для дбайливих господарів чимало роботи на городі, потрібно добре помізкувати та попрацювати, аби згодом зібрати гарний врожай. Грядки потрібно поливати, знищувати шкідників, удобрювати грунт тощо, а також треба знати про підхід до кожної рослини на вашому городі.

Про це інформує Сім'я і дім.

Читайте також: Чим підживити часник, щоб головки були великими і здоровими.

Аби на помідорах та огірках не було борошнистої роси, кущі один раз на тиждень потрібно зрошувати сумішшю води з молоком (на 9 л води 1 л молока). Це створює своєрідний бар’єр на листі.

Якщо розплодилися слимаки, поставте біля грядок миску та налийте в неї пива. Слимаки одразу приповзуть поживитися пивом.

Підгортати варто не лише картоплю, а й помідори, капусту та часник. Таким чином покращується живлення та будуть більшими плоди.

Поливати помідори краще у борозни у міжряддях, особливо у прохолодну погоду.

Огірки варто збирати частоФото: hozjain.ua

Огірки краще збирати двічі на день. Таким чином ви підвищуєте врожайність.

Аби мати гарний врожай редиски, слід її сіяти у липні-серпні з інтервалом - 10-20 днів. У червні, коли найдовший світловий день, редиска випускає стрілки, а її коренеплоди стають маленькими і несмачними.

Коли перець рясно цвіте, частину верхніх квіток і пасинки треба видаляти. Тут треба орієнтуватися за таким принципом: у теплу вологу погоду пасинкувати перець варто, а спекотного літа навпаки – перець не пасинкують.

Раніше ми писали, чим підживити галявину, щоб вона була яскраво-зеленою. Рослини мають отримувати збалансоване харчування.

Цікаві матеріали для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні