Лайм

Підживлення перцю дріжджами проводять тричі за сезон: як зробити добриво і коли застосовувати

Не забувайте вчасно це робити

Щоб влітку виростити на заміській ділянці великий урожай болгарського перцю, вже наприкінці зими необхідно підготувати ємності, знезаразити землю і перевірити посадковий матеріал на схожість. А з настанням квітня вже можна сіяти насіння на розсаду, а потім пересадити її у відкритий ґрунт і не забувати вчасно підживлювати. theLime розбирався, як і коли необхідно вносити добриво з дріжджів.

Про це йдеться у повідомленні на сайті ТСН.

Читайте також: Як зробити ефективне добриво для першого підживлення болгарських перців: простий рецепт.

Фото: pixabay.com

Коли застосовувати добриво на основі дріжджів?

1. Одразу після висадки розсади болгарського перцю у відкритий ґрунт.

2. Під час цвітіння рослини.

3. Під час плодоношення перців.

Перше підживлення

Під час посадки перцю в лунку необхідно покласти декілька грамів звичайних дріжджів і перемішати їх із землею.

Читайте також: Перець віддячить щедрим урожаєм: забутий спосіб підживлення пшоном.

Друге підживлення

Для підживлення перцю під час цвітіння потрібно розчинити 0,5 кг дріжджів у 4 л води. Ставимо розчин настоюватися на декілька годин у теплому місці. Перед використанням розчиняємо концентрат у воді у співвідношенні 1 до 10 та поливаємо цим добривом рослину.

Третє підживлення

У період плодоношення розчиняємо в 10 л води 300 г цукру та 20 г сухих дріжджів, залишаємо розчин настоюватися. Через 3 дні розчиняємо концентрат у співвідношенні 1 до 10 і поливаємо під корінь.

Фото: pixabay.com

Цікаві новини для вас:

  1. Чому баклажани виростають гіркими: помилка багатьох дачників.
  2. Дріжджі для підживлення помідорів: як розводити і використовувати на городі.
  3. Що робити, якщо підтопило город: дієві поради як врятувати врожай.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні