Лайм

Вершники Апокаліпсису вже мчать на болота: ясновидець Хорс розповів про перемогу України

Голод, мор і війна розпочнуть свої жнива на території агресора

Просвітлений вчитель і цілитель Віктор Шовкошитний, відомий як характерник Хорс, розповів про послання від українських рідних Богів і свій віщий сон, в якому він отримав інформацію про закінчення війни в Україні і покарання для агресора.

Про це він розповів в програмі на YouTube-каналі "Мій Світ".

Читайте також: До припинення бойових дій залишилося кілька місяців: ясновидиця дала прогноз про кінець війни в Україні.

За словами ясновидця, він і його учні провели велику духовну роботу і отримали підтримку від рідних Богів України.

"Ми отримали послання від рідних Богів, яке стосується війни в Україні. Отже, рідні Боги показали, що у найближчі два місяці будуть дуже запеклі та криваві бої в Україні, але за цей час утвориться альянс із п'яти держав, включно з Україною, і ми отримаємо якусь нову зброю в достатній кількості. Вона допоможе нашим воїнам зламати хребет ворогу, і вже на осінь вони самі запросять перемир'я і навіть будуть готові підписати капітуляцію, нам тільки треба б буде їх дотиснути. І тому всі, хто здатен впливати на цю ситуацію, зараз повинні посилити свою роботу у цьому напрямку – щоб нам дали достатньо зброї і ми були готові до ось такого швидкого завершення війни в нашій Україні, а не велися на всілякі вкиди в інформаційному просторі про те, що війна може затягнутися на декілька років.У нас на декілька років не вистачить українців, ми повинні закінчити все дуже швидко в цьому році безумовною перемогою", - розповів Хорс.

Також ясновидець розповів про віщий сон, який наснився йому нещодавно.

Читайте також: Фундамент миру закладено, але треба ще пережити липень: астролог Влад Росс дав прогноз Україні.

"Я побачив, як на зелену галявину прискакали три коники, і найбільш активний і агресивний з них був чорний. Цей чорний кінь ніяк не піддавався, щоб я міг його приборкати, тож я його відпустив і дивним чином він рвонув на оті болота, а інші два рушили за ним. Вранці я зрозумів, що мені наснилися ті самі вершники Апокаліпсису, де чорний кінь - це голод і розруха, що найближчим часом розпочнуться в країні на болотах, а інші два коники - білий і червоний - також їм допоможуть.

Там будуть пожинати свої жнива за те, що вони зробили з Україною, за те горе, яке вони принесли іншим народам, намагаючись їх зробити своїми рабами. Нагадаю, білий кінь - це чума і мор, а червоний - війна. Тож думаю, що найближчим часом ми будемо свідками того, що вершники Апокаліпсису почнуть гуляти теренами тієї імперії зла. І снилося саме так, що я не став їх стримувати, першим вирвався саме чорний кінь, а для інших я просто відкрив браму і вони собі спокійно перестрибнули через невеличкий паркан і понеслись туди на болота", - поділився Хорс.

Також ясновидець розповів, що йому часто сняться віщі сни і що він вже навчився їх розгадувати.

"Найчастіше сни в мене реалізовувалися миттєво - на наступний день чи через день, ситуація і сюжет можуть відбуватися буквально один до одного. Ми ж розуміємо, що ми живемо в багатовимірному просторі і те, що у нас в лінійному сприйнятті часу називається майбутнє, воно вже відбулося. Є дуже багато людей, які зчитують інформацію із майбутнього і тоді повідомляють тим, хто зацікавлений.

Читайте також: Дата встановлення миру в Україні вже відома: старець Прохор отримав видіння про кінець війни.

Так само і тут: уві сні ваша душа подорожує, вона не прив'язана до тіла. Коли ви спите, вона подорожує і може побачити, що буде, скажімо, у найближчій перспективі. Тому у пробуджених або напівпробуджених людей є така здатність до зчитування майбутнього, розшифрування підказок душі", - пояснив ясновидець.

Цікаві новини для вас:

  1. Через пів року вийдемо на підписання мирної угоди: український езотерик дав прогноз закінчення війни.
  2. Україна поверне всі свої території: астролог Влад Росс назвав рік повної перемоги над ворогом.
  3. "Ванга" з Бистриці розповіла, коли закінчиться війна в Україні і чи є ризики переростання у Третю світову.

Новини партнерів

Читайте також

Будуть цвісти до самих морозів: чим підживити петунії і сурфінії

Петунії, сурфінії і калібрахоа люблять регулярні підживлення і правильний догляд - тоді рослини будуть радувати пишним і тривалим цвітінням

Найкраще літо у житті: ці три знаки Зодіаку стануть справжніми щасливчиками

Астрологи розповіли, кого зі знаків Зодіаку чекає незабутнє літо - Лев, Діва, Стрілець запам'ятають цей час на все життя

Приготуйте котлети з "сюрпризом": діти точно будуть просити добавки

Пропонуємо приготувати котлети з кабачками, які будуть їсти навіть діти. Використовувати можна куряче філе або свинину