Лайм

Все буде добре: Данилко розповів, коли повернеться на велику сцену

Плани повернутися у великий шоу-бізнес Данилко заперечувати не став

За більш ніж 25 років насиченою кар'єри український шоумен Андрій Данилко (Вєрка Сердючка) неабияк втомився. Саме тому останнім масштабним виступом артиста став фестиваль Atlas Weekend 2017, після цього Данилко вирішив тимчасово відмовитися від великої сцени і сольних концертів. Винятком стало хіба що Євробачення-2019.

Як зізнався шоумен в бесіді з The Lime на зйомках шоу "Х-фактор" каналу СТБ, за цей час у нього накопичилося багато хорошого матеріалу, але за великою сценою він скучити ще не встиг - не хоче виглядати на ній порожнім барабаном.

"Послухайте, мені треба самому скучити. Просто коли ти 25 років (хоча вже більше) знаходишся в такому графіку, то не хочеться бути порожнім барабаном. У мене дуже багато хорошого матеріалу, але для цього потрібні сили і бажання ним поділитися", - вказав він.

При цьому плани повернутися у великий шоу-бізнес Данилко заперечувати не став. Запевнив, що "все буде добре".

"Сил немає, а тому й особливого бажання теж. Як тільки будуть сили, з'явиться і бажання. Все буде добре. Треба просто трохи скучити і прийти до тями", - додав він.

Нелегко артистові дався і виступ на Євробаченні цього року, куди Вєрку Сердючку запросили в якості спеціальної гості.

"Для мене це було дуже складно. Треба було так себе зібрати... ми там були тиждень, я вже чекав, коли все це закінчиться. Звичайно, я постарався опанувати себе, але я собою незадоволений. Це могло бути точніше, з настроєм", - зізнався він.

  • Раніше український шоумен і продюсер Андрій Данилко пояснив масовий наплив зірок в політиці. За словами артиста, багато хто з них напевно отримали певні цікаві пропозиції. При цьому їх спроби проявити себе в новій сфері викликають поки тільки почуття незручності.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях