Лайм

Отец украинской певицы собрался в депутаты: дочь-звезда вернулась из Москвы петь в его поддержку

Кандидатом в нардепи бізнесмен зареєструвався за день до весілля дочки в Італії

Батько української співачки Аліни Гросу, яка останні кілька років живе і працює в Москві, балотується до Верховної Ради. Колишній депутат Чернівецької міськради і бізнесмен Михайло Гросу балотується як безпартійний самовисуванець.

Про це стало відомо з Instagram-сторіз 24-річної виконавиці, яка опублікувала соцмережі фото друкованих запрошень на зустрічі з Кандидатом. Сама Аліна Гросу має намір виступати на заходах в якості спеціального гостя.

Згідно з інформацією на сайті ЦВК, кандидатом в нардепи Михайло Гросу зареєструвався 22 червня, тобто за день до пишного весілля дочки в Італії. "Кожен чиновник, що кривдить знедоленого, пенсіонера, інваліда або дитину, повинен сидіти у в’язниці", - говорить слоган його передвиборної кампанії.

У своїй програмі батько знаменитості обіцяє провести реформу оплати праці, сприяти позбавленню депутатів недоторканності, ввести обов'язкову медичну страховку, повернути фінансову допомогу при народженні дитини, а також ввести молодіжні програми на покупку житла.

Ряд зустрічей з виборцями дочка і батько проводять 10 липня. За день вони мають намір відвідати кілька сіл Чернівецької області.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях