Лайм

Меган Маркл та її син Арчі вперше вийшли на публіку: як виглядає сьогодні малюк

Герцогиня всіляко намагалася сховати сина від допитливих папараці

Герцогиня Сассекська Меган Маркл, дружина принца Гаррі, вперше вийшла на публіку з новонародженим сином Арчі Харрісоном. Малюкові нещодавно виповнилося два місяці.

Разом вони підтримали батька на благодійному матчі з поло, в якому також взяв участь і принц Вільям. Він, до речі, теж прийшов на гру з командою підтримки - з герцогинею Кейт Міддлтон і малюками. Знімки першого виходу Арчі Харрісона на публіку з'явилися в Instagram.

Для заходу в заміському клубі Меган Маркл обрала доволі просту сукню кольору хакі і доповнила свій образ сонцезахисними окулярами. Малюка мама одягла в білий комбінезон-безрукавку. Весь час герцогиня ніжно обіймала дитину і ховала його від допитливих папараці.

І все ж деякі моменти фотографам впіймати вдалося.

Як повідомлялося раніше, молоді батьки принц Гаррі та Меган Маркл, які нещодавно заселилися до нової, більш просторої для родини резиденції Фрогмор-Хаус в Віндзорі, закінчили робити в ній капітальний ремонт. Як виявилося, для нього герцогам знадобилися $3 мільйони.

  • Раніше в Лондоні відбувся урочистий парад, присвячений офіційному святкуванню 93-го дня народження королеви Єлизавети II. Принц Вільям та його дружина герцогиня Кейт Міддлтон зробили свій перший офіційний вихід на публіку повною родиною - з молодшим сином, принцом Луі. Схоже, малюкові-непосиді було відверто нудно на помпезному заході.
  • Читайте також на The Lime, як радіоведучий британської служби новин BBC Денні Бейкер опинився під шквалом критики після того, як на особистій сторінці в Twitter пожартував про новонародженого сина принца Гаррі та герцогині Сассекської Меган Маркл.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях