Лайм

Актриса з "Брестської фортеці" загинула у весільній подорожі: подробиці трагедії

Їй було всього 24 роки

Білоруська актриса і режисер Вероніка Ніконова, яка прославилася завдяки фільму "Брестська фортеця", загинула на Алясці. У США 24-річна знаменитість відправилася у весільну подорож.

Як розповів вдівець, трагедія сталася 25 липня. Після весілля молодята вирушили в подорож. Вони хотіли дістатися до покинутого автобуса, в якому жив і помер Крістофер Маккендлесс, що став прообразом головного героя книги Джона Кракауера "В диких умовах", пише TUT.BY .

На зворотній дорозі, під час переходу гірської річки Текланіка, молоді люди відчули, що дуже втомилися.

"Я перейшов і відчув, що дуже втомився. Мені було страшно. Я розумів, що якщо я втомився, то Ніка ще більше втомиться. Я кілька разів прокричав їй, щоб зняла штани, щоб зменшити опір. Не наполіг", - розповів Петро Маркелов.

За його словами, Вероніка зав'язала кілька разів мотузку навколо талії, інший кінець з карабіном прикріпила до основної мотузки і пішла.

"На 2/5 шляху вона почала кричати: "Допоможи мені!"... Вода була майже по груди ... Я почав йти до неї, тримаючись за мотузку. Кричав: "Тримайся! "Коли я підійшов, її руки відірвалися від основної мотузки, і вона повисла на страхувальною. Вона була на воді. Я почав за карабін ривками тягти її в сторону берега. Так виходило тягнути її пару метрів. Але коли я в черговий раз обернувся, вона була під водою", - згадує вдівець.

Петро розповів, що йому насилу вдалося витягнути кохану, але було вже пізно. Він усіма силами намагався врятувати її, але йому це так і не вдалося.

Вероніка Никонова народилася в Мінську. У 13 років вона зіграла у фільмі Олександра Котта "Брестська фортеця" роль Аньки, дочки лейтенанта Кіжеватова. Дівчина також пробувала себе в якості режисера, вона знімала документальні фільми в Білорусі.

Кадр з фільму "Брестська фортеця"

  • Відомий український хореограф, суддя нового сезону проекту "Танці з зірками" Влад Яма повідомив в мережі сумну новину - померла його бабуся .

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях