Лайм

Потап розкрив на камеру інтимні подробиці життя з Настею Каменських

Журналісти розпитали Потапа про особисте життя за лаштунками фестивалю "Жара-2019"

Українська поп-виконавиця Настя Каменських (NK) розкішно готує, ходить по дому в фартусі на голе тіло та співає італійською.

Хіба може бути щось краще, поцікавився чоловік артистки, український продюсер Потап, в бесіді з журналістами в Баку (Азербайджан), де пара гостювала на місцевому музичному фестивалі "Жара-2019". Відео з'явилося на фан-сторінці Потап і Насті в Instagram.

З тих пір, як продюсер і співачка розсекретили свої відносини, рівень цікавості навколо пари тільки виріс. Не втримались від питань про особисте і журналісти, які підловили Потапа в Баку.

"Класне життя, молода дружина, вона стежить за мною, збирає мені валізу, вона розкішно готує, ходить по дому в фартусі на голе тіло, співає італійською. Ну от що може бути краще?" - розговорився лідер гурту Mozgi.

Нагадаємо, "Жара" - щорічний міжнародний музичний фестиваль, який проходить в Баку. Організаторами заходу є російські співаки Емін Агаларов (Emin) та Григорій Лепс, а також засновник "Русского радио" Сергій Кожевніков.

  • Раніше колишня дружина Потапа, со-продюсер MOZGI Entertainment Ірина Горова, похвалилася в мережі знімком, на якому зображена з лідером німецького гурту Rammstein Тіллем Ліндеманном. Кадр був зроблений на відкритті фестивалю "Жара-2019".
  • У розпорядженні the Lime опинився документ, з якого стало відомо, коли Потап і Настя Каменських одружилися насправді. Як виявилося, більш ніж півроку пара приховувала свій офіційний шлюб.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях