Лайм

Це занадто: в мережі обговорюють провокаційне фото Лободи з туалету з плакатом Rammstein

Шанувальники зірки сприйняли знімок як натяк

Українська співачка Світлана Лобода, яка любить епатувати публіку своїми витівками, знову опинилася в центрі підвищеної уваги.

Цього разу приводом для обговорення в мережі став її новий знімок, який виконавиця виклала в Instagram. На фото артистка відображена в туалеті. Лобода сидить на унітазі, а на підлозі лежить плакат німецької метал-групи Rammstein.

Щоб ще більше підігріти до себе інтерес, провокаційний кадр вона залишила без підпису. Шанувальники зірки сприйняли фото як натяк - Світлана Лобода "послала" Тілля Ліндеманна, з яким їй приписують роман і спільну доньку.

"Комент так і напрошується: "та ср*ть я на тебе хотіла!", "Нібито послала його?", "Це обіцяний сюрприз? Клали ми на цей Рамштайн", Посил не зрозумілий)) вона ср*ть хотіла на нього?", "Да уж, це занадто!", "Фото несе сенс "мені на тебе поср*ть ?!", "Мабуть, щось пішло не так", "Взагалі кукушка поїхала", "Натяки натяки. Ну ми зрозуміли", - пишуть фоловери.

  • Раніше Світлана Лобода налякала своїх шанувальників, показавши фото травми. Виконавиця опублікувала знімок своїх ніг з великими синцями. Найбільше дісталося лівій нозі - в районі коліна вона навіть почорніла.
  • Колишня дружина репера Потапа, со-продюсер MOZGI Entertainment Ірина Горова поділилася в мережі знімком, на якому відображена в обіймах лідера групи Rammstein Тилля Ліндеманна.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях