Лайм

Ведуча Сніжана Єгорова прокоментувала своє раптове рішення вийти заміж

Схоже, ведуча налаштована серйозно

Українська телеведуча Сніжана Єгорова прокоментувала раптове рішення втретє вийти заміж. Про заручини скандальної знаменитості стало відомо 30 липня з її посту у Facebook.

Деякі фоловери Єгорової навіть розцінили його як жарт, втім днем пізніше ведуча опублікувала ще один, в якому підкреслила, що налаштована серйозно, проте деталі розкриє пізніше.

"Я ніколи не жартую. Завжди роблю те, що хочу. Розповім, коли вважатиму за потрібне", - коротко написала вона, приклавши до свого посту ролик майже трирічної давнини, на якому позує в студії для модного глянцю.

Хто є обранцем знаменитості - також невідомо. Незважаючи на відсутність будь-яких подробиць, фолловери підтримали такий важливий крок ведучої та побажали їй успіхів.

Нагадаємо, в 1992 році Сніжана Єгорова вийшла заміж за режисера Сергія Єгорова (Семена Горова). Незабаром у пари народилися дві дочки: Анастасія (1992) та Олександра (1997).

У 2006 році Єгорова стала дружиною актора, письменника і музиканта Антіна Мухарського (Ореста Лютого). За роки відносин ведуча народила трьох дітей: сина Андрія (2006), дочка Аріну (2010) та сина Івана (2012). Однак в лютому 2015 року Мухарський оголосив про розлучення зі Сніжаною Єгоровою, за яким між колишнім подружжям послідувала низка публічних скандалів і взаємних звинувачень.

  • Раніше український продюсер Потап за лаштунками фестивалю "Жара-2019" в Баку (Азербайджан) розкрив на камеру інтимні подробиці життя з Настею Каменських.
  • Американська акторка Елізабет Олсен, яка зіграла червону Відьму у фільмах Marvel ("Месники", "Перший месник") виходить заміж. Обранцем 30-річної зірки став музикант Роббі Арнетт.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях