Лайм

Репер Drake набив тату з The Beatles: ось чому фани "четвірки" тепер лютують

Реперу дійсно є чим похвалитися, і все ж...

Уважні користувачі соцмереж помітили на руці канадського репера Drake нове тату. На ньому виконавець нібито веде за собою учасників гурту The Beatles. І справа тут не в любові до їх музики. Схоже, таким чином він назвав себе більш успішним, ніж хлопці з Ліверпуля. Фанати "Бітлів" розлютилися не на жарт.

Варто сказати, що реперу дійсно є чим похвалитися. Минулого року 12 його треків потрапляли до першої десятку рейтингу Billboard. Таким чином Drake став поки що єдиним, хто побив 54-річний рекорд The Beatles. У 1964 році вони займали місця в цій же десятці з 11 піснями. Але як нагадали в соцмережі артистові, мова йде про 60-ті, де не було інтернету, MTV та сервісів на зразок YouTube чи Spotify.

Коли зухвале тату з'явилося на руці Drake, невідомо. Але ще на липневих знімках його виступів цього ескізу немає. Малюнок вже помітний на фотографіях, зроблених на початку серпня.

Найбільш чітке фото татуювання з'явилося 10 серпня в фанатському Twitter-акаунті World On Road. На ній і вдалося розглянути, що тепер на руці репера красується сцена з обкладинки альбому The Beatles - Abbey Road, ось тільки в цій версії сам репер зображений попереду Джона Леннона і ніби веде за собою музикантів. Тут вже фани "Бітлів" і включилися у дискусії.

"Час все розставить по місцях. Ось подивимося, чи згадають люди, хто такий Drake, через 50 років", "Тату нарциса. Якщо люди будуть пам'ятати пісні Drake через 50 років, ми з радістю визнаємо, що були неправі", "Мда, ну і самооцінка у цього хлопця", "А слабо повторити рекорд без Spotify, Apple Music, Deezer, Instagram, Facebook, YouTube та Google?" - почали обурюватися в коментарях.

  • У 2010 році американські вчені почали вивчати геном Оззі Осборна, щоб зрозуміти, як протягом стількох років організм музиканта спрявлялся з такими дозами алкоголю і наркотиків. У це важко повірити, але ця схильність фронтмена Black Sabbath виявилася генетичною мутацією.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях