Лайм

Вік - не перешкода: 60-річна Мадонна показала вражаючий шпагат

Співачка готується до світового турне, в черговий раз підтверджуючи титул супержінки

Мадонна, якій 16 серпня виповнюється 61 рік, в черговий раз довела, що з кожним днем стає все більш молодою і спортивною. У мережі з'явилося відео, на якому співачка показує запаморочливу розтяжку, не відриваючись при цьому від екрану смартфона.

Одягнена в короткі шорти і сітчасті колготки з наколінниками суперзірка розминається під час репетиції для свого туру "Madame X". Вона поділилася відео в Інстаграмі.

Співачка ретельно готується до світового турне. Нещодавно вона змушена була захищатися від хейтерів, які грубо коментували коротке відео, записане під час репетиції. На відео Мадонна в сценічному вбранні корчиться на підлозі у величезній трубі.

Відповідаючи на критику, вона написала: "Ваш страх перед тим, що я собою являю, відчутний, а той факт, що ви стежите за мною і приділяєте час зауваженням, - це реклама вашої дурості, невігластва і нетерпимості до того, хто від вас відрізняється".

  • Актрисі Холлі Беррі виповнилося 53 роки. На честь свята зірка фільмів "Бал монстрів", "Люди Ікс" і "Джон Вік 3" опублікувала в Інстаграмі спокусливу фотографію в мокрій майці.
  • Кім Кардашьян показала, як виглядала в буремні 90-ті: і це дві абсолютно різні людини.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях