Лайм

Маша Єфросиніна розповіла, як вони з чоловіком дізналися про її безпліддя

У непростий момент ведучу дуже підтримував чоловік

Ще 20-річній українській ведучій Маші Єфросиніній лікарі діагностували безпліддя. Зважаючи на вік ця новина не здалася їй трагічним вироком, але боляче було усвідомлювати, що вона не зможе подарувати дітей чоловікові Тимуру.

Про це знаменитість розповіла в студії проекту "Життя відоміх людей". За словами Єфросиніної, яка сьогодні виховує двох своїх дітей, у важкий момент її дуже підтримував чоловік.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

"Я почула діагноз в той період, коли тобі здається, що щось придумаю. Думаю, це трагічний вирок більше для вже свідомих жінок. Мене тоді врятував вік, чесно вам скажу. Пам'ятаю, усвідомлення того, що я не зможу подарувати Тимуру дитину - ось це було боляче ", - згадала Єфросиніна.

Реакція чоловіка на цю звістку виявилася доволі непередбачуваною: "Він сказав: "Класно, тепер ми можемо не застерігатися". Я відповіла: "Ну, напевно, так". Він продовжив: "Добре, коли прийде час і вирішимо, що хочемо дитину, тоді почнемо лікуватися, знайдемо лікарів". Тобто він не дав мені цю проблему усвідомити. він відразу підтримав і сказав, що все буде добре. і ми завагітніли через два тижні", - посміялася ведуча.

При цьому Єфросиніна впевнена, що на той момент це було справжнім дивом, а сьогодні діти приходять, коли це необхідно.

"Потім ми 10 років не вагітніли, а ми дуже темпераментна пара. Він у мене, власне, осетин. Але не приходила дитинка. Лише коли нам треба було все полагодити, почати нове життя в цьому союзі, Олександр прийшов не замислюючись. Теж дуже швидко", - додала ведуча.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

  • Українська співачка Наталка Карпа чекає на дитину від свого чоловіка-героя АТО Євгенія Терехова, якого ще називають "титановим Джексоном".
  • Ведучий і коментатор Євробачення Тимур Мірошниченко, який минулого року вперше став батьком, готується до народження другої дитини. Про поповнення в родині телеведучий повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях