RU  UA

Зірки

І знову мимо: Лобода розчарувала фанів новим треком

Співачка випустила пісню "В зоні ризику"

Українська співачка Світлана Лобода,яка активно гастролює в Росії, випустила новий трек. Композиція отримала назву "В зоні ризику".

Про вихід синглу виконавиця повідомила на своїй сторінці в Instagram. Лобода також звернулася до шанувальників і попросила оцінити її нову пісню: "Пиши, як тобі зайшов трек".

Фанати, які з нетерпінням чекали виходу синглу, залишилися розчаровані. Багато написали, що "пісня не зайшла". Інші попросили співачку урізноманітнити репертуар і "не ставати штампом".

"Пісня не зайшла! Очікування були більше!", "Класна 40 градусів, твои глаза, к черту любовь, лети ... все інше якось ніяк", "Обожнюю Лободу, але на мій погляд ця пісня просто жах", " Не дуже зайшла пісня, пуля дура, інстодрамма ось це її, а ця ні", "Погана пісня", "Пісня не дуже, стилю Лободи немає", - пишуть коментатори.

Відзначимо, що останнім часом треки Світлани викликають не захоплення фанатів, а серйозну критику. Наприклад, зовсім недавно шанувальники співачки рознесли в пух і прах пісню "Живи спокійно, країна" - кавер на хіт російської співачки Алли Пугачової. Багатьом стало не зрозуміло, про яку країну співає Лобода, адже останнім часом артистка живе і працює в Росії. А інші вважають, що артистці рано виконувати такі пісні, оскільки "до Пугачової ще далеко".

  • Український музикант Сергій Бабкін презентував новий трек "Єви и Адами" і лірик-відео на нього. Прем'єра синглу відбулася в п'ятницю, 6 вересня, на YouTube-каналі артиста.
  • Гурт "Бумбокс" випустив пісню ДШ ( Дихай") - четвертий сингл з подвійного альбому колективу "Таємний код: Рубікон". Композиція написана російською мовою.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.