Лайм

Сергій Бабкін випустив новий трек: обкладинкою стало оголене фото з дружиною

Музикант порадував фанів новою піснею

Український музикант Сергій Бабкін, який недавно в четвертий раз став батьком, презентував новий трек "Єви и Адамі" і лірик-відео на нього.

Прем'єра синглу відбулася в п'ятницю, 6 вересня, на YouTube-каналі артиста. Обкладинкою пісні стала художня інтерпретація знімка з недавньої фотосесії Сергія з дружиною Сніжаною, на якій подружжя відображені абсолютно голими. Відверту фотозйомку зіркова пара приурочила до десятиріччя вінчання. Після цієї фотосесії Бабкіних охрестили "Адамом і Євою".

"Ми, люди на цій землі - одна велика команда, ми - творці нашого Всесвіту, ми - Єви і Адами. Кожен з нас хоче одного і того ж - кохання. І наша обкладинка якраз про те, що потрібно скинути все зайве, бути голими в своїх почуттях, вчинках, прагненнях, нічого не приховувати, бути прозорими, ясними, зрозумілими", - ділиться музикант.

  • Сергій і Сніжана Бабкіни, які 18 червня знову стали батьками, дали новонародженому малюкові незвичайне ім'я. Його хлопчикові подружжя обрало ще задовго до його появи - воно прийшло Сніжані уві сні.
  • Сергій Бабкін поділився з шанувальниками зворушливим відео з новонародженим сином. На кадрах відео щасливий тато сидить на кухні і співає малюкові композицію "Луч солнца золотого" з мультфільму "Бременські музиканти", акомпануючи собі на гітарі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях