Лайм

Без ретуші і фотошопу: Демі Ловато показала чесне фото своєї фігури

Співачка зізналася, що це найбільший її страх

Американська співачка і акторка Демі Ловато зізналася, що протягом довгого часу обробляла свої знімки в фоторедакторі, "вбиваючи" недоліки своєї фігури. Але зараз знаменитість вирішила відмовитися від фотошопу і показати "свій найбільший страх".

Співачка опублікувала в своєму Instagram фото, на якому позує в бікіні з анімалістичні принтом. Демі продемонструвала свій целюліт, хоча і визнає, що їй знадобилося багато часу, перш ніж вона змогла показати кадр без ретуші.

"Це мій найбільший страх. Моє фото в бікіні без змін. І вгадайте, що? Це целюліт!", - написала Ловато.

Співачка зазначила, що втомилася соромитися свого тіла і редагувати фотографії, щоб показати, що вона виглядає краще. "Я не хочу більше відповідати чиїмось стандартам, я хочу бути справжньою, безстрашної і гордою за те, що я така, яка є", - підкреслила зірка.

Пост співачки з чесним визнанням за добу зібрав більше 8 мільйонів лайків і тисячі коментарів.

Демі Ловато 27 років. Свій перший альбом вона випустила в 16 років і до теперішнього часу в її дискографії вже шість альбомів. Крім того, артистка записувала спільні пісні з такими групами як Fall Out Boy і The Vamps. У 2016 році Ловато була удостоєна звання найсексуальнішої співачки за версією американської компанії Victoria's Secret.

Демі також знімається і в кіно. Найвідоміші картини з її участю - "Рок в літньому таборі", серіали "Хор" і "Від заходу до світанку".

  • Фоловери американської супермоделі Кім Кардашьян висміяли її нове фото в Instagram через невдалий фотошоп. Знаменитість, за якою вже не вперше помічають любов до редактора знімків, навіть не помітила, як у неї з'явився зайвий палець на нозі.
  • Раніше в мережі показали концертні фото української поп-діви Анни Седокової. На сторінках таблоїдів і в соцмережах артистка неодноразово опинялася під шквалом критики за використання фотошопу. На нових знімках співачка і правда виглядає дещо інакше.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях