RU  UA

Зірки

Актор "Дизель Шоу" з гумором повідомив про народження другої дитини

Хлопчика подружжя назвало Максимом

Актор та художній керівник гумористичної студії "Дизель Шоу" Єгор Крутоголов став батьком вдруге. Хлопчик з'явився на світ увечері 8 вересня.

Першою про це повідомила колега Крутоголова, актриса Вікторія Булітко. Учасниця нового сезону шоу Танці з зірками-2019 поділилася радісною звісткою прямо в ефірі. Ще через деякий час офіційне повідомлення з'явилося на сторінці "Дизель Шоу" у Facebook.

"Єгор Крутоголов став татом вдруге. Він написав "родині Дизель": "Катя і я народили! Це хлопчик, дуже схоже, що мій син!" - розповіли про дотепне повідомлення його колеги.

Другого сина Крутоголов та його дружина назвали Максимом. Поки пара не ділиться іншими подробицями, лише повідомила, що малюк - "справжній богатир". Хлопчик народився з вагою 3,9 кг та зростом 57 см.

Вибір імені, як розповів актор, був невипадковим. Його обирали не тільки батьки, а й старший син: "Вирішили назвати хлопчика Максом всі разом. Це була тристороння угода: Льова запропонував, я підтвердив, мама не заперечувала", - розповів гуморист.

  • Українська співачка Наталка Карпа чекає на дитину від свого чоловіка-героя АТО Євгенія Терехова, якого ще називають "титановим Джексоном".
  • Ведучий і коментатор Євробачення Тимур Мірошниченко, який минулого року вперше став батьком, готується до народження другої дитини. Про поповнення в родині телеведучий повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.