Лайм

Відома телеведуча розповіла, на кого схожий син принца Гаррі і Меган Маркл

Комедіантці Еллен Дедженерес довелося потримати і погодувати маленького Арчі

Американська телеведуча Еллен Дедженерес на прем'єрі 17-го сезону свого ток-шоу розповіла про недавню зустріч з принцом Гаррі і Меган Маркл. За її словами, герцог і герцогиня Сассекські - "наймиліша пара", а їх син Арчі Харрісон Маунтбеттен-Віндзор схожий на батька.

Телеведуча Елен Дедженерес

Дедженерес описала принца Гаррі і Меган Маркл як "чудових і простих людей", які регулярно зустрічаються з жорстокою критикою в інтернеті.

"Я бачу, як на них нападають, і це несправедливо, - сказала Дедженерес, яка захищала Гаррі і Меган після скандалу з приватним літаком. - Це всього лише прості та милосердні люди, які багато роблять для світу. Мені подобається, що вони роблять для збереження дикої природи, для слонів в Ботсвані. А їм подобається те, що я роблю для горил в Руанді. Тепер ми збираємося робити щось разом".

Дедженерес зізналася, що вона могла б і далі розповідати про те, "які вони милі", але найголовнішим в поїздці було те, що їй довелося погодувати і потримати на руках маленького Арчі Харрісона.

"Він важить 15 фунтів, що, здається, дорівнює тут 17 доларам", - пожартувала вона. Запитавши у глядачів, чи хочуть вони побачити фотографію дитини, Дедженерес визнала, що насправді її немає.

"Я не думаю, що це правильно, просити зробити фотографію", - сказала телеведуча. Замість цього вона намалювала картину молодий королівської сім'ї.

"Він схожий на Гаррі, - сказала вона, показавши ескіз. - У нього дійсно кругла голова, і у нього було більше волосся, ніж у мене в той час".

З тих пір, як батьки представили Арчі світу після народження, шанувальники королівської сім'ї бачили лише кілька його знімків в соціальних мережах.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях