Лайм

Анастасія Приходько показала зворушливий фінал свого нещодавнього весілля: фото

Нещодавно співачка та її чоловік зіграли повноцінне весілля

Українська співачка Анастасія Приходько, яка нещодавно зіграла з чоловіком повноцінну весілля, поділилася в мережі ще одним зворушливим фото. На ньому, очевидно, в кінці святкового дня подружжя зображене на тлі яскравого феєрверку.

Фото з'явилося на сторінці виконавиці в Instagram. Приходько опублікувала його без будь-яких коментарів.

View this post on Instagram

A post shared by Анастасія Приходько (@prykhodko_official) on

В цілому, розмови навколо "раптового" весілля Анастасії Приходько вже вщухли. Ще на початку цього тижня ЗМІ активно обговорювали шлюб артистки з "новим коханим". Насправді ж співачка та її чоловік Олександр зіграли весілля через майже шість років спільного життя.

Раніше Анастасія та Олександр вчилися в одній школі. Свої відносини пара узаконила ще в 2013 році, а в 2015-му артистка народила сина Гордія. Зараз же, судячи з усього, подружжя вирішило зіграти повноцінне весілля з церемонією вінчання, яке відкладали ось уже майже шість років.

Наскільки можна судити, весілля закінчилося масштабним феєрверком. У коментарях під знімками фоловерів співачки бажають подружжю взаємної любові та довгих років спільного життя.

  • Актор та художній керівник гумористичної студії "Дизель Шоу" Єгор Крутоголов став батьком вдруге. Хлопчик народився увечері 8 вересня.
  • Ведучий і коментатор Євробачення Тимур Мірошниченко, який минулого року вперше став батьком, готується до народження другої дитини. Про поповнення у родині телеведучий повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях