Лайм

Могилевська випустила свою версію гімну України, і це була не найбільш вдала ідея

Свою версію гімну співачка називає "позитивною"

Українська співачка Наталія Могилевська представила відео на свою версію державного гімну України, яку вперше виконала під час третього прямого ефіру "Танців з зірками-2019" .

Про вихід кліпу виконавиця повідомила у своєму Instagram. У ролику знялися учні школи Наталії Могилевської Talant School.

"Мені було дуже легко зняти це відео, тому що я знаю: змінити текст гімну є бажанням багатьох співвітчизників. Саме зараз я почала готувати нову етнічну програму всеукраїнського концертного туру, який ми починаємо в жовтні з Західного регіону. Ми просто зняли нашу репетицію, на яку я запросила дуже цікавих музикантів з рідкісними старовинними інструментами. А надихнули мене діти, учні моєї школи. Я б дуже хотіла, щоб вони вірили в те, що будуть жити мирно і доля в нашій країні їм посміхається з самого народження", - зазначила Наталія.

Шанувальники по-різному оцінили таку інтерпретацію гімну. Одні сприйняли дуже серйозно і заговорили про те, що нам треба змінити гімн, інші накинулися з критикою, зазначаючи, що гімн в Україні - один і змінити його не можна, а треті просто подякували співачці за душевне виконання.

"Давно мріяла, щоб саме з цих слів починався гімн", "Як же красиво! Ви розумниця! Як нам зробити новий гімн?", "Дуже важливо цей гімн зробити єдиним", "Дуже круто! Я тільки недавно думала про те, що слова нашого гімну необхідно змінити, т. к. вони впливають на свідомість людей", "Дуже сильно", "До мурашок", "Як би вам не хотілося, слова гімну змінювати неможливо! Чи не з цими словами ми йшли в бій!", "Ось чого псувати найкращий гімн. Пишіть нові пісні", "Не сміти паплюжити гімн", - пишуть коментатори.

Виступ Наталії Могилевської на "Танцях з зірками"

  • Український гурт "Друга Ріка" презентував кліп на пісню "Сьомий день". Свій новий відеоряд музиканти присвятили українцям, які зіткнулися зі страшною хворобою - раком.
  • Соліст проекту Pianoбой Дмитро Шуров презентував кліп на свою нову пісню "Перша леді", записану спільно з хіп-хоп-співачкою, фіналісткою шоу "Х-фактор-6" Аліною Паш.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях