Лайм

Бред Пітт пояснив, чому подружився з Каньє Вестом і навіщо ходив на його проповіді

Актора і репера пов'язує взаємна повага і віра в бога

55-річного Бреда Пітта пов'язує дивовижна дружба з 42-річним репером Каньє Вестом. В інтерв'ю виданню Extra актор розповів, як вони познайомилися і що йому найбільше подобається в ексцентричному музиканті.

"Ми натрапляли один на одного протягом багатьох років. Мені подобається, що в цьому світі є Каньє, який все перевертає з ніг на голову, - зізнається Пітт. - У майбутньому ми не зможемо забути його музику. Він був одним з перших, хто вийшов [на сцену] таким відкритим, тому завжди повинен отримувати за це визнання".

Актор також відвідував недільні церковні служби Уеста, де репер розповідає про бога і любов. Їх він назвав дійсно прекрасними.

"Я думаю, що він робить щось особливе, - сказав Пітт. - Там дійсно панує чудова атмосфера, і вона прекрасна".

Актор нещодавно розповів про свої власні духовні пошуки в інтерв'ю для журналу GQ.

"Я виріс в християнстві. Завжди сумнівався в ньому, але іноді це спрацьовувало. А потім, коли я залишився один, я повністю залишив це і назвав себе агностиком. Пробував кілька духовних практик, але не відчував себе добре. Потім я на якийсь час назвав себе атеїстом, просто бунтував. Насправді я ним не був, - розповів Пітт. - Я виявив, що повертаюся до простої віри в те, що ми всі пов'язані".

Видання People, посилаючись на власне джерело, пише, що між Піттом і Вестом "безумовно є взаємна повага".

"Каньє завжди був великим шанувальником Бреда. Він був такий щасливий, що Бред прийшов [на недільну службу]. Він давно хотів поділитися з ним цим", - розповіло джерело.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях