Лайм

Над зіркою Джонні Деппа на голлівудській Алеї слави поглумилися вандали

56-річного актора назвали "фальшивкою"

У 1999 році на "Алеї слави" в Голлівуді з'явилася іменна зірка Джонні Деппа. Мідний символ на тротуарі Голлівудського бульвару відзначив досягнення Деппа в кіноіндустрії. На той час актор знявся у фільмах "Мрець", "Страх і ненависть в Лас-Вегасі", "Сонна лощина", і по праву вважався зіркою А-класу. Але останніми роками кар'єра Деппа зазнала спаду, а сам він був звинувачений в домашньому насильстві колишньою дружиною Ембер Херд. Тепер фанати, туристи і просто випадкові перехожі виявили, що хтось осквернив зірку Деппа.

Видання Daily Mail пише, що пам'ятний знак зіпсували трьома образами. Найпристойніша з них називає Деппа "фальшивкою" (phoney), решта (a ** і b ****) - нецензурні.

56-річний Депп вважається одним з найбільш універсальних і плідних акторів свого покоління. Він був номінований на премію "Оскар" за ролі у фільмах "Пірати Карибського моря: Прокляття чорної перлини" (2003), "Чарівна країна" (2004) і "Суїні Тодд: демон-перукар з Фліт-стріт" (2007).

Довгий список пам'ятних ролей допоміг Деппу посісти третє місце в списку найбільш касово-успішних акторів, оскільки фільми з його участю зібрали понад 10 мільярдів доларів у всьому світі. Але останнім часом кінокритики не надто хвалять актора, і він, частіше за все, з'являється у ЗМІ в контексті скандалів з Ембер Херд, грандіозних розтрат і фінансових проблем.

Останньою роботою Джонні Деппа став фільм "В очікуванні варварів" - екранізація роману нобелівського лауреата Джона Кутзеє. Цю книгу Нобелівський комітет "назвав політичним трилером в кращих традиціях Джозефа Конрада, в якому наївний ідеаліст відкриває двері до жаху". Актор представив фільм на Венеціанському кінофестивалі 6 вересня 2019. Поки в мережі немає його повного трейлера, але короткий тизер показує Деппа в ролі полковника Джолла і Майкла Райленса в ролі Магістрата.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки