Лайм

Потап випустив ліричний альбом і новий кліп: таким фани репера ще не бачили

Репер порадував шанувальників новинками

Український репер і продюсер Потап випустив новий альбом в рамках свого сольного проекту ПТП. Платівка отримала назву MISHA і в ній багато лірики і одкровень.

Разом з виходом альбому відбувся також реліз кліпу на заголовну пісню ліричної пластинки - трек CHINA. Відео доступне до перегляду на YouTube-каналі ПТП.

MISHA - перша частина подвійного альбому ПТП MISHA / NINA. Платівка складається з 7 пісень: CHINA, "В темряві" (feat. Найкер), "Сенсація", Faster, Till the end, Eye contact, "Як під водою".

Музику і слова до треків нового альбому написані Потапом (Олексієм Потапенко) в співавторстві з молодим саундпродюсером і звукорежисером Nick Niker (Найкер).

"Перше натхнення зародилося з бажання створити таку атмосферу, яка стане прямим віддзеркаленням внутрішнього "я" Льоші. Світ, де він відкривається зовсім по-новому - щирим, проникливим, і одночасно технічним в формі подачі. Складні відносини, які доводиться приховувати, біль самопожертви, відданість улюбленій справі, безкомпромісне прагнення вперед і багато інших особистих думок, переживання Льоші - проблематика, яка стала основою для створення всього альбому. Це цілісна аудіорозповідь, яка транслює основоположну думку - любов залишиться назавжди", - говорить Найкер.

Альбом відкриває пісня CHINA, яка розповідає про емоції чоловіка, коли він бачить красиву дівчину і закохується з першого погляду. За сюжетом кліпу, головний герой приходить в бар, щоб залікувати душевні рани.

  • 25 вересня популярний український гурт KAZKA відзначив важливий день - першу річницю гучного кліпу "Плакала". За перший рік відео зібрало майже 270 мільйонів переглядів на YouTube, а сама пісня обзавелася десятками каверів.
  • Українська співачка і блогер Jerry Heil (Яна Шамаева) випустила кліп на пісню "Вільна каса". Ця робота стала продовженням хіта "Охрана Отмєна", уривок якого з'являється на початку ролика.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях