Лайм

Вікторія Бекхем відреагувала на чутки про пластичні операції

Чутки про те, що колишня учасниця Spice Girls збільшила груди, ходили з 90-х

Вікторія Бекхем стверджує, що ніколи не вдавалася до пластичної хірургії. Видання Daily Mail пише, що 45-річна модельєр і колишня учасниця Spice Girls в студії британської телепрограми "This Morning" також зізналася, що Девід Бекхем "постійно краде її косметику".

Коли Вікторію запитали, чи не думала вона коли-небудь про пластичні операції, вона заявила: "Мене не приваблювали подібні процедури, але я ніколи не говорю ніколи".

Припущення, що колишня поп-зірка лягла під ніж, щоб збільшити груди, вперше з'явилися в 1990-х. Однак Вікторія ніколи не підтверджувала, що вставляла імпланти, навіть після того, як її груди, здавалося, повернулися до свого початкового розміру через роки.

Тим не менш, у 2017 році в британському Vogue з'явилося неоднозначне послання 43-річної Бекхем до себе в юності.

"Я, напевно, повинна сказати: не зв'язуйся зі своїми цицьками. Всі ці роки я це заперечувала - нерозумно. Це ознака невпевненості. Просто радій тому, що в тебе є", - написала мати чотирьох дітей.

Раніше Вікторія натякала на те, що пройшла процедуру зі збільшення грудей, коментуючи еволюцію свого стилю журналу Allure у 2014 році. Вказавши на фотографію з великими грудьми, вона сказала: "У мене їх більше немає".

В інтерв'ю "This Morning" Вікторія також розповіла, що її чоловік Девід часто забирає собі її косметику.

"В більшості випадків Девід краде мою косметику. Ми ділимося косметичними товарами", - говорить вона.

Крім того, колишня співачка заявила, що макіяж - один з її улюблених способів проводити час із 8-річною дочкою Харпер.

"Ми насолоджуємося макіяжем удома. Я маю на увазі, що Харпер не виходить на вулицю з макіяжем, але я думаю, що це дійсно хороша річ, яку можна робити зі своєю дочкою. Грати з макіяжем і отримувати задоволення", - каже Вікторія.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях