Лайм

Олена Зеленська зустрілася з Томом Крузом: як виглядала перша леді України

Схоже, актор мандрує Україною в пошуках локацій для свого нового проекту

Перша леді України Олена Зеленська розповіла підписникам у соцмережі про зустріч з голлівудським актором Томом Крузом, який увечері 30 вересня побачився в Києві з президентом України Володимиром Зеленським, а пізніше засвітився в Одесі та Львові.

Спільне фото із зіркою фільму "Місія нездійсненна" Олена Зеленська опублікувала на особистій сторінці в Instagram: "Чудовий вечір понеділка в неймовірній компанії! Щасливі вітати Тома Круза в Україні", - написала вона.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Чудовий вечір понеділка у неймовірній компании! Щасливі вітаті Тома Круза в Україні.

Публікація від Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Для зустрічі з голлівудською знаменитістю дружина українського гаранта обрала строгий вечірній костюм темно-синього кольору. Свій образ Олена Зеленська доповнила великими чорними сережками та чорної сумочкою.

Якщо у понеділок увечері Круза ще бачили в метро Києва, то вже в середу, 2 жовтня, в мережі з'явилися знімки актора у Львові та Одесі. Між містами, наскільки можна судити зі знімків, актор пересувається на особистому літаку Gulfstream IV.

У місті біля чорного моря актор показався в одному з місцевих ресторанів. А у Львові зустрівся з мером міста Андрієм Садовим. З якою метою 57-річний Круз катається українськими містами, поки не відомо. Раніше в прес-службі президента України лише повідомили, що до Києва він прилетів обговорити свій новий кінопроект та локації для його зйомок.

  • Раніше в Києві погостював відомий голлівудський кінозлодій Денні Трехо. Зірка картин "Від заходу до світанку" та "Мачете" став спеціальним гостем фестивалю Comic Con Ukraine 2019. Читайте наше ексклюзивне інтерв'ю з актором.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях