RU  UA

Зірки

Сергій Бабкін зняв в новому кліпі "Єви и Адами" свою дружину: відео

Музикант представив нове відео

Український музикант Сергій Бабкін презентував кліп на свою нову пісню "Єви и Адамі", в якому зняв свою улюблену дружину, танцівницю Сніжану.

Прем'єра відео відбулася 3 жовтня на YouTube-каналі артиста. У ролику показано, як зіркове подружжя стають героями картин.

"Ми всі - це фарби, і для того, щоб створити якийсь новий надзвичайний колір, повинні поєднуватися. Ми зустрічаємося постійно - одна фарба з іншою, змішюються, і тоді народжується щось нове, новий світ, не схожий ні на що інше. Цей світ тільки всередині нас, його не можна побачити ззовні. Хоча ззовні ми все голі, прозорі, абсолютно однакові. Але відрізняємося саме цим "нутром", адже воно абсолютно різне у кожного", - прокоментував свою нову роботу музикант.

Нагадаємо, що влітку цього року в родині Сергія Бабкіна відбулося поповнення - Сніжана народила третю дитину. Батьки дали хлопчикові незвичайне ім'я, яке прийшло танцівниці уві сні. А днями подружжя хрестили малюка в особливому для них місці - в маленькій церковці, де вони вінчалися.

  • 3 жовтня популярний український гурт "НеАнгели" презентувала новий студійний альбом під назвою "13" .
  • Український репер і продюсер Потап випустив новий альбом в рамках свого сольного проекту ПТП. Платівка отримала назву MISHA і в ній багато лірики і одкровень.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Певица Светлана Лобода представила новый сингл с текстом, основанным на личных переживаниях