Лайм

Солістка The Hardkiss знялася в милій фотосесії з чоловіком і сином

Гарна сім'я!

Музиканти популярного українського гурту The Hardkiss Юлія Саніна і Вал Бебко влаштували милу сімейну фотосесію.

Знімки з фотозйомки на своїй сторінці в Instagram опублікувала солістка колективу. У кадрі зіркове подружжя позують удвох і з сином Данею, якому в листопаді виповниться 4 роки.

У своєму пості Юлія зазначила, що "більш милої фотосесії у нас ще не було". Автором знімків виступила київський фотограф Литта Вікторія. Як вона сама зізнається: "Я точно знаю, що фотографія повинна передавати почуття і емоції, якими сповнена кожна пара, розкривати частку їх неповторної історії". І варто зазначити, що їй це відмінно вдалося, знімки вийшли емоційними, наповнені теплотою і любов'ю.

Шанувальники залишили масу позитивних відгуків, назвавши зіркову родину "прикладом для молоді".

"Дуже-дуже приємно подивитися на щасливу сім'ю і є прикладом для молоді", "Максимальне мімімі", "Які гарні", "Красивенна сім'я! А у Вала така добра посмішка", "Найсправжніші емоції. Дуже круто", "Такі чудові", - захоплюються коментатори.

Нагадаємо, що Юлія Саніна і креативний продюсер і гітарист колективу Вал Бебко одружилися в 2011 році. Через чотири роки на світ з'явився їхній первісток - син Данило. В одному з інтерв'ю вокалістка зізналася, що Вал став її першим хлопцем.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях