RU  UA

Зірки

Рідні Анастасії Заворотнюк звернулися до ЗМІ та громадськості з проханням

Представник та рідні актриси відреагували на черговий гучний фейк

Російська актриса Анастасія Заворотнюк, зірка популярного серіалу 2000-х "Моя прекрасна няня", жива, а її рідні вимагають громадськість припинити спекуляції навколо її здоров'я.

Про це після чергової хвилі чуток про смерть артистки в інтерв'ю каналу НТВ згадав її директор Стас Христов. З огляду на те, що чутки стали поширюватися в російських Telegram-каналах, Христов також закликав аудиторію перевіряти інформацію в офіційних джерелах.

"Анастасія Заворотнюк і її оточення просять припинити спекуляції навколо її здоров'я і закликають людей вірити тільки тій інформації, яка з'являється у офіційних ЗМІ", - заявив директор Заворотнюк.

При цьому, як додав Христов, близькі актриси поки не готові давати офіційні коментарі про стан її здоров'я. Це рішення родини директор також попросив поважати.

  • Нагадаємо, на сьогоднішній день достовірно відомий лише один факт - Анастасія Заворотнюк дійсно знаходиться в одній з клінік Москви, де також були помічені її рідні та близькі. При цьому ні менеджмент актриси, ні вона сама до цього часу не коментують події. А вже тим більше не підтверджують інформацію невідомих "джерел" в ЗМІ про онкологію, ускладненнях або неминучу смерть.
  • У минулі вихідні низка російських Telegram-каналів оприлюднила переписку, в якій нібито один із співробітників клініки говорить про те, що Заворотнюк померла 5 жовтня. У свою чергу, менеджмент актриси поспішив спростувати цю інформацію.
  • У вересні приятелі знаменитості вперше прокоментували її здоров'я, також не розкриваючи будь-яких деталей. Примітно, що на відміну від безлічі фейковий новин в ЗМІ, піар-директор Заворотнюк розповіла про помітні поліпшення, які в досить важкій ситуації виявилися дивом.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Певица Светлана Лобода представила новый сингл с текстом, основанным на личных переживаниях