RU  UA

Зірки

Розкішна сукня, обручки і поцілунки: Джастін і Хейлі Бібер показали нові весільні фото

Торжество відбулося 30 вересня в американському штаті Південна Кароліна

25-річний канадський співак Джастін Бібер і 22-річна модель Хейлі Бібер (Болдуін) показали нові фотографії зі свого весілля в Південній Кароліні.

На знімках, опублікованих в Instagram молодят, можна розглянути розкішну сукню нареченої і обручки подружжя.

Для торжества Хейлі вибрала мереживну сукню з довгим шлейфом і відкритою спиною, яка вигідно підкреслювало точену фігуру моделі. Її весільний образ доповнили елегантна зачіска і довга фата, на якій красувався напис Till Death Do Us Part ("поки смерть не розлучить нас").

Автором весільного вбрання виступив креативний директор бренду Off White Вірджіл Абло. Сукню, розшиту перлами різного розміру, модельєр створив спеціально для Хейлі.

Нагадаємо, офіційно Джастін Бібер і Хейлі Болдуін одружилися в Нью-Йорку в середині вересня минулого року. Після цього модель взяла прізвище чоловіка. І тільки 30 вересня 2019-го закохані вирішили влаштувати повноцінне весілля з вінчанням в церкві.

  • Українська співачка Ассоль розкрила вартість весільної сукні. І, зізнаємося, її вага в 23 кг вразила менше.
  • Українська прима-балерина і суддя "Танців з зірками" Катерина Кухар вийшла заміж за артиста балету Олександра Стоянова. Весільна церемонія відбулася в прямому ефірі танцювального шоу, а після випуску молодята влаштували вечірку за лаштунками проекту.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.