Лайм

Червоне вино і текіла: Вікторія Бекхем поділилася несподіваним секретом краси

У 45 років Вікторія виглядає прекрасно не тільки завдяки косметиці і здоровому харчуванню

45-річна Вікторія Бекхем в британській телепрограмі "This Morning" розповіла, як їй з року в рік вдається зберігати сяючий колір шкіри і струнку фігуру. Виявилося, що модельєр і мати чотирьох дітей не відмовляє собі в маленьких задоволеннях.

"Я намагаюся бути по-справжньому здоровою, очікую багато чого від себе та від свого тіла. У мене четверо дітей, я багато працюю, харчуюся свіжою рибою, свіжими овочами та фруктами, п'ю багато води, - говорить Вікторія. - Я не кажу, що я не розважаюся. Для балансу я можу випити пару келихів червоного вина або пару шотів текіли. Тренуюся, але веселощі теж дуже важлива річ".

Місіс Бекхем також дала глядачам кілька порад по догляду за шкірою обличчя.

"Обов'язково знімайте макіяж щоночі перед сном, використовуйте дійсно хороший зволожуючий крем, який підходить для вашого типу шкіри, підтримуйте водний баланс, - говорить вона. - У мене не завжди була хороша шкіра, але я приділяю їй багато уваги. Не тільки шкірі, але й здоровому харчуванню і споживанню води... Це основні речі, які мають значення!"

Зірка також торкнулася теми старіння, запевнивши, що не намагається обдурити вік.

"У мене все в порядку з віком. Я зовсім не намагаюся виглядати молодше, але хочу мати гарний вигляд для свого віку, - зізналася вона. - Хочу бути кращою версією себе, піклуватися про те, що у мене є. Не хочу нічого міняти, з цим все в порядку. Мені подобається відчувати себе старше, я приймаю те, як це виглядає".

Крім розмов про красу і догляд за собою, Вікторія Бекхем торкнулася теми домашнього дозвілля.

"Мені подобається читати. Коли я повертаюся додому пізно ввечері, а діти вже в ліжку, я вечеряю, просто відпочиваю і читаю", - каже модельєр.

Нагадаємо, що в шлюбі з Девідом Бекхемом Вікторія виховує чотирьох дітей: 20-річного Брукліна, 17-річного Ромео, 14-річного Круза і 8-річну дочку Харпер.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях