Лайм

Дженніфер Еністон завела Instagram і її перший пост зібрав 8 млн лайків: з таким фото інакше бути не могло

Актриса раптом передумала бути однією з небагатьох зірок без сторінки в Instagram

Напевно, це дивно в сьогоднішніх реаліях, але деякі голлівудські зірки дійсно відмовляються від соцмереж. І донедавна однією з них була зірка серіалу "Друзі" Дженніфер Еністон. Актриса була переконана, що Instagram і Twitter лише сприяють процвітанню нарцисизму. Тепер же знаменитість чомусь змінила свою думку.

Увечері 15 жовтня в Instagram з'явився офіційний акаунт Еністон. У ньому - перша фотографія актриси. За три години під нею зібралося майже два мільйони лайків. На ранок наступного дня - більше восьми. Інакше бути не могло, адже цей знімок - справжній подарунок для фанів знаменитого серіалу.

На першому знімку Еністон зображена з зірками серіалу "Друзі" - Лізою Кудроу, Кортні Кокс, Меттом Лебланом, Меттью Перрі та Девідом Швіммером: "Тепер ми Друзі і в Instagram", - написала під знімком актриса.

Чому раптом актриса передумала щодо соцмереж, не відомо. У будь-якому випадку, її появи в цій спільноті явно раді. На сторінку Еністон вже підписалися 6,5 млн користувачів. Примітно, що в тисячах коментарів під знімками відзначилися і знаменитості. Так, актрису привітали Різ Уізерспун і Олівія Уайлд. Емодзі з сердечками відзначився навіть російський співак Сергій Лазарєв.

  • 22 вересня серіалу "Друзі" виповнилося 25 років. З нагоди ювілею в США вийшла книга "Покоління друзів", в якій її автор Саул Аустерліц розкрив нові подробиці про ситком. Читайте 5 найнесподіваніших фактів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях