Лайм

Новий хлопець Майлі Сайрус не дає спокою таблоїдам: хоча з такими фото це не дивно

Епатажній поведінці співачки, здавалося б, вже нікому дивуватися

Західні таблоїди не перестають обговорювати новий поворот у житті співачки Майлі Сайрус. Ледве стихли розмови про її розставання з актором Ліамом Хемсвортом, як 26-річна знаменитість стала ділитися відвертими фото з новим бойфрендом - 22-річним співаком Коді Сімпсоном.

Судячи з останніх фотографій і роликів у соцмережах, пара практично нерозлучна. Відносини Сайрус та Сімпсона тривають від сили кілька тижнів, і весь цей час знімки закоханих не сходять зі сторінок ЗМІ.

Ще нещодавно так звані інсайдери таблоїдів стверджували, що у Сайрус та Сімпсона немає серйозних планів і почуттів один до одного. Проте свіжі пости знаменитостей говорять про зворотне. Вони охоче розповідають про спільний відпочинок і навіть не намагаються приховувати свій роман, спілкуються з пресою.

Епатажній поведінці співачки, здавалося б, вже нікому дивуватися. Проте фоловери Сайрус активно обговорюють її любовні пригоди після розлуки з Хемсвортом.

Нагадаємо, шлюб Майлі Сайрус та Ліама Хемсворт тривав вісім місяців. Офіційною причиною розлучення вони назвали "нерозв'язні суперечності". Втім, фани знаменитостей запідозрили, що справа в іншому - в зрадах з боку Сайрус і проблеми з алкоголем у Хемсворта.

  • Українська співачка Наталія Могилевська вирішила підняти завісу особистого життя, яке вона так ретельно приховує від широкої публіки, і розповіла про певного симпатичного їй чоловіка.
  • Дженніфер Еністон побила в Instagram рекорд Меган Маркл і принца Гаррі. Її новий пост - черговий успіх на мільйони лайків.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях