Лайм

Вокалістка гурту KAZKA показала пишні форми в купальнику

Олександра Зарицька поділилася пікантними кадрами

Солістка популярного українського гурту KAZKA Олександра Зарицька в черговий раз довела, що не соромиться показуватися перед шанувальниками без одягу, не дивлячись на пишні форми.

Нові пікантні знімки з'явилися на сторінці колективу в Instagram. На них Саша позує у вуличному басейні. На ній чорний купальник, який оголює її сідниці. "Ми зробили ці фото вчора в Києві. Обожнюю таку осінь", - підписала фото співачка.

У своєму недавньому пості Олександра зізналася, що раніше їй не подобалося її відображення в дзеркалі, але потім вона змирилася з тим, що ніколи не буде худенькою.

"Я довго ненавиділа те, що бачила в дзеркалі. Ненавиділа до тих пір, поки не зрозуміла - іншою я ніколи не стану. Тому у мене є вибір - сидіти на жорстких дієтах все життя, рахувати калорії в судомах від страху переважити денну норму або зрозуміти, що я така, як я є, і намагатися вдосконалити свої форми. Я за щасливе життя. За спорт і солодощі. На цих фото я відчуваю себе звабливою, красивою, відвертою, сміливою", - написала співачка.

  • Американська співачка і акторка Демі Ловато зізналася, що протягом довгого часу обробляла свої знімки в фоторедакторі, "вбиваючи" недоліки своєї фігури. Але зараз знаменитість вирішила відмовитися від фотошопа і показати "свій найбільший страх".
  • Модель Кайлі Дженнер оголилася біля басейну і похвалилася пишними формами.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях