Лайм

Рідкісний кадр: Дженніфер Еністон показала себе в дитинстві

Нова публікація актриси викликала фурор в мережі

Американська акторка Дженніфер Еністон, яка днями завела Instagram і вже побила рекорд королівської сім'ї, продовжує радувати шанувальників новими публікаціями. На цей раз зірка "Друзів" показала своє дитяче фото.

На чорно-білому знімку майбутня акторка позує в капелюсі, з-під якого видніється кучеряве волосся. Дівчинка дивиться в камеру з серйозним виразом обличчя. Здається, що вона чимось незадоволена і не збирається посміхатися.

На іншій фотографії 50-річна Дженніфер спробувала повторити свій дитячий образ в схожій панамі. "На стилі. Тоді і зараз", - підписала знімки акторка.

Відзначимо, що за добу публікація зібрала понад 5 мільйонів лайків і безліч похвальних відгуків. Шанувальники називають Джен "лялечкою", "пірожочком" і "милашкою".

Нагадаємо, що Дженніфер Еністон була затятою противницею соцмереж. Але ввечері 15 жовтня в Instagram з'явився офіційний акаунт акторки. На сьогоднішній день на сторінку зірки ситкому "Друзі" підписалися більше 14 мільйонів фоловерів. У профілі Джен зараз три пости, один з яких - справжній подарунок для фанів знаменитого серіалу.

  • 22 вересня серіалу "Друзі" виповнилося 25 років. З нагоди ювілею в США вийшла книга "Покоління друзів", в якій її автор Саул Аустерліц розкрив нові подробиці про ситком. Читайте 5 найнесподіваніших фактів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях