Лайм

16-річна дочка Олена Кравець живе окремо: про що не розповіла актриса на Танцях з зірками

Зірка "Кварталу 95" не наважилася говорити про труднощі в родині

16-річна дочка актриси Олени Кравець вже кілька місяців живе окремо від рідних. Це було вимушене рішення, оскільки велика родина гумористки "Кварталу 95" була обтяжена житловим питанням.

Про це Кравець відмовилася розповісти у 9 випуску шоу Танці з зірками-2019, учасницею якого є. В короткому ролику перед виходом на паркет актриса згадала, що її дочка Маша дійсно живе окремо, проте про причини цього говорити не наважиласч. Та ще в квітні цього року в інтерв'ю Tv.ua зірка "Кварталу" все ж пояснювала, чому була змушена прийняти таке непросте для неї рішення.

"Це було вимушене рішення. Наша велика родина була трохи обтяжена житловим питанням, і у мене закралася думка, щоб Маша жила окремо", - не вдаючись у подробиці розповідала актриса.

Родина почала шукати шляхи вирішення цього питання і в цей же час Олені Кравець надійшла пропозиція від знайомих: "Батьки однієї з подруг Маші подзвонили мені і сказали: "Лєно, ми знаємо, що є така проблема, що ви хочете вирішити це питання, а ми маємо рішення. Давайте ваша дочка буде жити з нашою".

Гумористка зізнавалася, що перший час дуже хвилювалася за неповнолітню дочку та її самостійне життя. Але доволі скоро Маша переконала маму, що хвилюватися їй абсолютно нічого.

"Перший час я хвилювалася, але знала, де вона, знала, що вона в безпеці, адже я впевнена в батьках подруги Маші. Вона дуже швидко подорослішала і стала справжньою господинею", - додавала Кравець.

Окремо від родини Маша живе і сьогодні. Як згадала Кравець під час ефіру 20 жовтня, дочка дивиться кожен випуск шоу Танці з зірками-2019 і надсилає матері смс-ки з коментарями до її виступів.

Нагадаємо, всього ж у актриси "Кварталу 95" троє дітей: Марія (2003 рік народження), а також двійнята Іван і Катерина (2016). Нещодавно також ми розповідали про те, як Маша спробувала себе в ролі моделі. Дівчина, яка зовні дуже схожа на матір-знаменитість, знялася в рекламній фотосесії магазину одягу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях