Лайм

Рік від дня ДТП: актори "Дизель Шоу" вшанували пам'ять загиблої колеги

20 жовтня 2018 року гастрольний автобус студії потрапив у ДТП

Актори студії "Дизель Шоу" вшанували пам'ять колеги Марини Поплавської, яка загинула в результаті ДТП на трасі Львів-Київ 20 жовтня 2018 року. Тоді гастрольний автобус гумористів зіткнувся з вантажівкою.

Тематичні пости з'явилися на офіційній сторінці "Дизель Шоу", а також особистій сторінці Вікторії Булітко в Instagram. Як зізналася актриса, важко повірити, що з моменту фатальної аварії пройшов цілий рік.

"Не можу повірити, що вже минув рік <...> Я вдячна долі, що ми зустрілися, працювали разом і подружилися. Я ніколи навіть не мріяла, що така світла людинка, як Марина, стане величезною частиною мого життя. Маріша була для мене другом, мамою, наставницею", - зазначила Булітко, додавши до свого посту спільне селфі з Мариною Поплавською.

View this post on Instagram

Не можу повірити, що вже пройшов рік. ⠀ Пройшов рівно рік, як я не бачила твою щиру посмішку. Чи не чула твій дзвінкий сміх. Уже рік ми не ходили разом по магазинах, не розмовляли про сокровенне наодинці. ⠀ Я вдячна долі, що ми зустрілися, працювали разом і подружилися. Я ніколи навіть не мріяла, що такий світлий чоловічок, як Марина, стане величезною частиною мого життя. Маріша була для мене другом, мамою, наставницею. ⠀ І вона назавжди залишиться в моєму серці. Назавжди зі мною. # МарінаСнамі # ДІЗЕЛЬШОУ # ВікторіяБулітко # МарінаПоплавская

A post shared by ★ Вікторія Булітко (@bulitka) on

Вшанували пам'ять актриси і на офіційній сторінці студії, згадавши її головні цитати і вислови про себе.

Подивитися цю публікацію в Instagram

# МарінаСнамі

Публікація від Дизель Студіо (@dizelstudio)

Примітно, що згадали гумористи про Марину Поплавську і в своїй новій концертній програмі:

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Дизель Студіо (@dizelstudio)

Нагадаємо, в ніч на 20 жовтня 2018 року актори студії "Дизель Шоу" поверталися до Києва зі Львова, де попереднім вечором пройшов один з концертів їх нового туру. О 6:43 автобус коміків зіткнувся на трасі з вантажівкою. В результаті аварії гумористи отримали важкі травми, множинні переломи. Травми, отримані 48-річною Мариною Поплавською, виявилися несумісними з життям.

У своєму першому інтерв'ю після ДТП виданню "Обозреватель" актори студії згадували, що дорогою до Києва Поплавська подумувала про те, щоб вийти в Житомирі: "Під час поїздки вона говорила два чи три рази: "Може, в Житомирі вийти?" Питала поки виходили покурити, кави попити. Ось реально, якщо б у кого-то було хоч якесь відчуття... "- згадував Олександр Бережок.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях