Лайм

Міг це робити при Наді: чоловік Дорофеєвої зізнався, що фліртував з дівчатами

Дантес розповів про сварки в родині

Український телеведучий і співак Володимир Дантес, чоловік солістки "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої, відверто розповів про сварки в родині.

У програмі "Зірковий шлях" артист повідав про кризи в шлюбі зі співачкою, які, за його словами, тільки йдуть їм на користь.

"Ми ідеальна сім'я, тому що ми сваримося. Я був дурнем, який міг ляпнути неправильні речі, повестися неправильно, якісь флірти. Не в тому плані, що я хотів з кимось познайомитися і провести вечір. Ні, чисто це було на автоматі, з серії я артист. І найголовніше, що я міг це робити при Наді. І Надя говорила: може головою подумаєш? При тому, що вона в свої 21 на той момент була мізками старше мене років на 10, напевно" , - зізнається Володимир.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва та Володимир Дантес одружилися в 2015-му році. До недавнього часу подружжя жили на орендованій квартирі. Співак стверджував, що знімати квартиру - більш рентабельно, але все кошти для купівлі власного житла у них є.

Нещодавно зіркова пара переїхала в приватний будинок. Повністю своє нове житло Надя і Вова ще не показали, але на деяких знімках можна розглянути їх сімейне гніздечко.

  • Український співак, екс-учасник гурту "ДіО.фільми" Володимир Дантес після тривалої перерви повернувся на сцену. Музикант представив трек "Тепер тобі 30" за аналогією з хітом "Мені вже 20", який свого часу виконував в дуеті з Вадимом Олійником.
  • Дантес поділився пікантними подробицями сімейного життя. Співак розповів, що у них з дружиною є три коробки з предметами для задоволення.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях