Лайм

Анна Різатдінова прокоментувала інцидент на шоу Танці з зірками-2019

Незабаром після виступу спортсменка стала втрачати свідомість на паркеті

10 ефір шоу Танці з зірками-2019, який відбувся в прямому ефірі 27.10.19, видався найскладнішим для спортсменки Анни Різатдінової та її партнера Олександра Прохорова. Втім, як і підготовка до нього, адже для виступу пара вибрала класичний балет.

Про це Анна Різатдінова розповіла в особистих Instagram-сторіз незабаром після завершення випуску шоу. Примітно, що гімнастці за тиждень вдалося стати на пуанти, що вважається одним з найскладніших прийомів балету. Втім виступ в ефірі закінчилося для неї різким стрибком тиску і втратою свідомості на паркеті, через що ведучому Юрію Горбунову довелося перервати програму на позапланову рекламу.

"Ефір був дуже складним і підготовка номера була вкрай складною. Одним з найскладніших тижнів був саме цей, тому що обрали складну тему - класику балету. Я вперше в житті стала на пуанти", - прокоментувала випуск Різатдінова.

Судячи з усього, до моменту запису відео медики вже надали спортсменці необхідну допомогу, ролик для "сторіз" вона записала самостійно: "Я дуже вдячна вам за те, що ми йдемо далі", - додала вона.

У 10 випуску шоу, незважаючи на інцидент з тиском, Анні Різатдіновій та Олександру Прохорову знову вдалося отримати найвищий бал. Так як подібних підсумків шоу було вже кілька, пару називають явними фаворитами нового сезону Танців з зірками.

  • Актриса Олена Кравець зізналася на шоу "Танці з зірками", що її 16-річна дочка живе окремо від родини, проте відмовилася назвати причину. Ось про що промовчала в ефірі зірка "Кварталу".
  • У 9 випуску "Танці з зірками" покинули Людміра Барбір і Дмитро Жук. Дивіться, яким був останній танець телеведучої та її партнера.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях