Лайм

Ти такий, як я мріяла: українська співачка зворушливо привітала сина з днем народження

Сьогодні хлопчикові виповнюється 11 років

29 жовтня син української співачки Санти Дімопулос відзначає день народження - Даніелю виповнюється 11 років.

З нагоди свята щаслива мама опублікувала серію знімків з іменинником і супроводила їх зворушливими рядками.

"З Днем народження, душа моя. Всі слова здаються банальними, коли хочеться висловити почуття до цієї людини ... Просто скажу, що ти найкращий в світі син, що я постійно дякую всесвіт за тебе. Ти такий, як я мріяла - моя гордість, моя опора, мій друг, моя радість. Коли ти посміхаєшся - посміхається весь світ. Люблю тебе нескінченно і завжди буду поруч", - написала Санта.

Подивитися цю публікацію в Instagram

публікація від (@Santadimopulos)

Привітав хлопчика в соцмережі і тато - український шоумен Андрій Джеджула.

"У твій день народження я бажаю тобі ставити цілі і досягати їх ніколи не зупинятися ніколи не здаватися, бути щасливим, здоровим і жити так, щоб ніколи не шкодувати про свої вчинки і так, щоб я завжди пишався тобою! Цінуй кожен момент і не бійся бути мрійником, вони створили все, що є на цій планеті !!! Люблю тебе! Твій тато! Завжди пліч-о-пліч!", - написав шоумен, опублікувавши фото з сином.

Нагадаємо, що Дімопулос була цивільною дружиною Джеджули. Стосунки пари тривали чотири роки. У 2008 році у них народився син Даніель. Наразі Санта одружена з співвласником мережі спортивних клубів Ігорем Кучеренко, від якого у вересні цього року народила дочку Софію.

  • Раніше Санта Дімопулос розповіла, як проходили її пологи . Маля з'явилося на світ в одній з клінік Монако, про що співачка анітрохи не шкодує.
  • Пізніше співачка зізналася, що відмовилася від послуг няні, щоб більше часу проводити з малятком. У неї є помічниця, яка прибирає і готує, але дитиною займається тільки вона.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях