Лайм

Комедійний актор Кевін Харт вперше розповів про аварію, в якій зламав хребет

Після страшного інциденту комік дивиться на життя інакше

Зірка фільмів "Дуже страшне кіно", "Хоббс і Шоу" і "Джуманджі" Кевін Харт вперше розповів про серйозну автомобільну аварію, в яку потрапив 1 вересня 2019 року.

В результаті інциденту комік отримав серйозні травми спини, що вимагали хірургічного втручання. У Instagram він опублікував емоційне відео, в якому документується його одужання.

"Коли Бог говорить, ти повинен слухати, - написав Харт. - Клянусь, життя кумедне. Тому що деякі з найбільш божевільних речей, які трапляються з тобою, виявляються тим, що тобі потрібно найбільше. І в цьому випадку я дійсно відчуваю, що Бог сказав мені стати розсудливим".

Рано вранці 1 вересня автомобіль Харта злетів з Малхолландского шосе і покотився по набережній. Під час аварії за кермом був друг актора, також в салоні знаходилася жінка. Хоча обидва вони не отримали небезпечних травм, їх довелося рятувати з машини, розрізавши її болгаркою. Харта, чий хребет був зламаний в трьох місцях, госпіталізували і зробили операцію, після якої він залишався в лікарні протягом 10 днів. З тих пір актор проходить курс реабілітації.

"Після аварії я дивлюся на речі інакше, - сказав Харт на відео. - Я бачу життя з абсолютно нової точки зору. Я ціную життя, вдячний за свою сім'ю, своїх друзів. Я вдячний за людей, які просто були поруч зі мною. Тому що ви підтримували мене, мої шанувальники. Я вдячний за всю вашу любов і підтримку".

Він закінчив своє звернення обнадійливим коментарем.

"Не сприймайте сьогодні як належне, тому що завтра нам не гарантовано, - сказав актор. - Я вдячний за те, що все ще тут, на шляху до більшої і кращої версії себе. З нетерпінням чекаю дивовижного 2020 року".

View this post on Instagram

A post shared by Kevin Hart (@ kevinhart4real) on

  • У престижних районах Лос-Анджелеса спалахнули пожежі, що охопили понад 200 гектарів. Розповідаємо, кому із знаменитостей довелося евакуюватися.
  • Слідство назвало справжню причину смерті тату-моделі Зомбі-боя. Про те, що 32-річний чоловік наклав на себе руки, писала навіть Леді Гага. Але коронер спростував цю версію.

Найцікавіші новини тепер в Telegram ! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях