Лайм

Дочці Олі Полякової дісталося за хвастощі хутряними шубами: фото

Маша попросила дописувачів допомогти їй з вибором, але нарвалася на критику

Старша дочка української співачки Олі Полякової Маша зіткнулася з критикою в мережі, опублікувавши серію знімків, на яких вона позує в шубах з натурального хутра.

У своєму пості дівчина попросила дописувачів допомогти їй з вибором, і, заодно, прорекламувала магазин. "Ребятушки, допоможіть вибрати шубку, яка вам найбільше подобається, від @fur.stories.ua, я особисто не можу вирішити, врятуйте будь ласка", - написала Маша.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Maria Polyakova (@mashapolyakova)

Публікація дочки Полякової викликала хвилю обурення. Багато дописувачів засудили дівчинку за пособництво жорстокому поводженню з тваринами і порадили придбати шубу зі штучного хутра.

"Ти нормально ставишся до вбивства тварин, заради шуби?", "А не шкода тварин, які вмирають болісною смертю заради того, щоб ти купила собі шубу?", "Весь світ протестує проти вбивств тварин заради шуб і хутра, але для Маші це не важливо. Що ж, не всім дано мати мозок", "Навіщо тварин вбивати або купувати такі речі, ти знаєш як шуби роблять?"," В тренді ЕКО хутро! Які шуби?? Весь світ від них відмовляється а до нас все не дійде", - обурюються коментатори.

А деякі шанувальники Маші, які не поділяють погляди хейтерів, навіть порадили їй яку шубку купити: "Остання", "Бери рожеву", "Перша", "Звичайно ж, 9! Решта старять милого підлітка", "Червона".

  • Раніше Оля Полякова показала улюблену іграшку своєї молодшої дочки. На артистку тут же обрушилися з критикою, звинувативши її в марнотратності і надмірну любов до дорогих речей. Співачка не стала мовчати і відповіла на їдкі докори на свою адресу.
  • Також співачка влаштувала модний "баттл" З Настею Каменських. Полякова зробила колаж з двох знімків - свого і дружини Потапа і попросила вибрати, хто красивіше.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях