Лайм

Як у Джастіна Бібера: учасники "Время и Стекло" розповіли про незвичайні пункти свого райдера

Що вимагають музиканти від організаторів концертів

Учасники популярного українського гурту "Время и Стекло" розповіли про незвичайні вимоги до організаторів їхніх концертів.

Кілька пунктів райдера артисти озвучили в інтерв'ю Viva! За словами Позитиву, у них досить стандартний список, але є пару моментів, які він підгледів у канадського виконавця Джастіна Бібера.

"У нас абсолютно стандартний райдер. Правда, прописана водичка певної фірми. А в іншому нічого цікавого: пляшка вина, пляшка віскі, м'ясна і сирна тарілки, слабосолений лосось, фрукти", - говорить Олексій Завгородній.

"Ми додали ще пару цікавих пунктів: це білі чоловічі труси і шкарпетки. Я таке прочитав в райдері у Джастіна Бібера, і коли ми поїхали в черговий нескінченний тур, де у нас бувало відразу по шість міст, то і собі вписали такий пункт - завжди хочеться одягнутися у щось свіже відразу після концерту", - додав музикант.

Надя Дорофєєва зізналася, що іноді організатори купують еротичну білизну, що завжди дуже веселить весь колектив.

"Найчастіше якісь турецькі, і у нас в колективі від цього піднімається настрій. Буває, що організатори купують якісь еротичні, прозорі з боків. Коли хлопці їх надягають, ми не можемо втриматися від сміху", - розповіла співачка.

Артисти відзначили, що не люблять вередувати, оскільки часто виступають в маленьких містах, де не завжди є можливість дістати якісь речі.

  • Раніше про свої райдери розповіли український артист MONATIK і співачка MARUV.
  • Також ми писали, що українська співачка Світлана Лобода, яка виступає в Росії, завжди просить у організаторів своїх концертів 12 пар шкарпеток і алкоголь. Проживати виконавиця бажає в готелі не менше 5 зірок.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях