Лайм

Не та мама, з якою ми виросли: діти Демі Мур розповіли про алкоголізм актриси

З 40 до 50 років у Демі був зрив, який заподіяв її дочкам чимало болю

56-річна Демі Мур розповіла про боротьбу з алкогольною залежністю в мемуарах "Навиворіт", а її дочки Румер і Таллула Вілліс згадали про її хворобу в новому випуску шоу Джади Пінкетт Сміт "Red Table".

"Було схоже, ніби сонце зайшло, і з'явилося чудовисько, - каже 25-річна Талулла в короткому відео, опублікованому виданням People . - Пам'ятаю, як у мене виникала тривога, коли я бачила, що її очі трохи закриваються під час розмови. Ще вона була набагато більш лагідною зі мною, коли не була тверезою".

31-річна Румер назвала цю ситуацію неприємною, а Таллула продовжила розповідати, що в стані алкогольного сп'яніння її мама починала вести себе як дитина.

"Я пам'ятаю, що була дуже засмучена і ставилася до неї як до дитини, розмовляла з нею як з дитиною. Це була не та мама, з якою ми виросли", - згадує вона.

Сама Мур в вересневому випуску "Harper's Bazaar" дала відверте інтерв'ю Ліні Данем, зізнавшись, що почала пити в 40 років і повернулася до тверезого способу життя в 50.

  • Демі Мур розповіла, що у віці 15 років стала жертвою зґвалтування. Злочинець стверджував, що заплатив її матері 500 доларів.
  • Син Майкла Дугласа зробив скандальне визнання: в дитинстві батько просив його розносити марихуану на вечірках. Пізніше Кемерон Дуглас неодноразово потрапляв в неприємності через наркотики.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях