Лайм

Учасник шоу "Зважені та щасливі" одружився: романтичні фото з весілля

Дмитро Завоюра був учасником 4 сезону

Учасник шоу "Зважені та щасливі-4" на каналі СТБ Дмитро Завоюра повідомив радісну новину - недавно він одружився на своїй коханій Ганні.

Фото з весілля хлопець опублікував на своїй сторінці в Instagram.

"Щастя любить тишу? Хтось каже, що краще нікому не розповідати про своє щастя, типу щастя любить тишу. А хтось не може тримати це в собі і розповідає про своє щастя всьому світу. Як мені здається це поділ виник через заздрісників. Це дуже неправильно, але то такі люди", - вважає Дмитро.

Новоспечений чоловік також розповів, як життя змінилося після одруження.

"Життя після весілля існує. Тепер питання "Коли весілля?" Змінилося питанням "Коли діти?". У розмові з людьми навчився називати Аню дружиною, а не дівчиною. Пальці схудли настільки, що тепер обручка завелика, і дружина щодня погрожує мене відгодувати. А якщо серйозно, то ми збільшили масштаби загальних цілей нашої сім'ї. Коротше, життя після весілля ще краще. Перевірено", - поділився Завоюра.

Нагадаємо, Дмитру Завоюрі вдалося скинути 64 кілограми завдяки участі в проекті "Зважені та щасливі". Він прийшов в реаліті сором'язливим і слабким 20-річним хлопцем, але в кінці шоу перетворився на красивого і сильного чоловіка. Сьогодні Дмитро допомагає і іншим повірити в себе.

  • Ведуча дев'ятого сезону шоу "Зважені та щасливі" Аніта Луценко зважилася на експеримент із зовнішністю. Спортсменка позбавилася від каре і перефарбувалася в інший колір.
  • Український боксер, екс-тренер шоу "Зважені та щасливі" В'ячеслав Узєлков поділився в соцмережі знімками з лікарні, які неабияк налякали його шанувальників.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях