Лайм

Негідна слави: Емма Вотсон розповіла, навіщо ходила до психотерапевта

В 9 років Емму вибрали на роль Герміони, але рання слава далася їй нелегко

У новому інтерв'ю британському Vogue Емма Вотсон зізналася, що почувалася негідною слави після того, як зіграла роль Герміони Грейнджер у фільмах про Гаррі Поттера.

Актрисі було всього дев'ять років, коли вона отримала роль Герміони в екранізації надзвичайно успішної серії книг Дж. К. Роулінг. Але миттєва популярність, яку Уотсон сприйняла без ентузіазму, змусила її засумніватися, чи була вона правильним вибором для ролі.

"Я сиділа у психотерапевта і почувалася винуватою: чому я? Хтось інший міг би насолоджуватися цим і хотів цього більше, ніж я, - згадує 29-річна актриса. - І я багато боролася з цим почуттям провини. Здавалося, що я повинна була відчувати захват. Мені було дев'ять років, і мене буквально обрали з шеренги в шкільному спортзалі, який навіть не був школою акторської майстерності".

Роль кращої подруги Гаррі Поттера радикально змінила життя юної Емми, і зараз вона говорить, що люблячі батьки Жаклін Люсбі і Кріс Уотсон допомогли їй впоратися з переживаннями з приводу зростаючої популярності. Коли у дівчинки буквально паморочилося в голові від слави, вона вчасно згадувала про свою родину.

"Я дочка моєї мами, я дочка мого батька, я сестра. У мене є сім'я, коріння", - говорить вона про думки, які допомагали їй повернутися до реальності.

  • Також в інтерв'ю Емма Уотсон розповіла, яке занепокоєння їй завдавали думки про наближення 30-річчя. Ось, що вона говорить про сім'ю та дітей сьогодні.
  • Список таємничих бойфрендів Емми недавно поповнився новим шанувальником: зірку "Гаррі Поттера" застали за поцілунками з незнайомцем.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях