Лайм

Кім Кардаш’ян поділилася секретом безпеки в соцмережах: її порада стане в нагоді кожному

Зірка не допускає, щоб люди відстежували кожен її крок в режимі реального часу

Кім Кардаш’ян - одна з найпопулярніших людей в Instagram. Кількість її фоловерів перевищує 151 млн, а за одну спонсорську публікацію вона отримує близько 500 000 доларів. Але після пограбування в Парижі в 2016 році зірка реаліті-шоу і бізнес-вумен змінила свою поведінку в соцмережах, про що розповіла на конференції DealBook від видання The New York Times.

За словами Кардаш’ян, з 2016 року вона ніколи не публікує історії в Instagram в режимі реального часу.

"Поганий досвід, який я отримала під час пограбування, показав мені, що люди дійсно знали кожен мій крок. Вони знали, що у мене є, знали, де я була, що робила. Це дійсно змінило те, що я публікую", - говорить Кардаш’ян.

Нагадаємо, що Кардаш’ян пограбували під дулом пістолета в орендованому розкішному особняку в Парижі. Жінку зв'язали, забравши у неї коштовності на суму 11 мільйонів доларів. Тепер Кім не публікує відео в режимі реального часу, щоб недоброзичливці не змогли відслідковувати її місце розташування.

"Для більшої конфіденційності я можу що-небудь зняти, а потім опублікувати через 30 хвилин, коли покину це місце", - пояснює зірка.

Кардаш’ян також розповіла, що спілкувалася з керівниками Instagram і Facebook, щоб обговорити вплив соціальних мереж на психічне здоров'я користувачів. Зокрема, вона підтримала ідею видалити функцію "лайк".

"Видалення лайків з Instagram було б дуже корисним для людей. Я сподіваюся, що вони дійсно внесуть деякі зміни, щоб зробити це місце більш дружелюбним", - сказала вона.

  • Дженніфер Еністон тим часом зізналася, навіщо насправді завела свій популярний Instagram. Поява актриси в соціальних мережах була стратегічним кроком.
  • Українському співакові Melovin також довелося стати менш відкритим для знайомих і фанатів. Він поділився неприємною історією, яка сталася з ним після приходу поплуярності.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях