Лайм

Їй точно 53? Холлі Беррі вразила фанів бездоганним пресом

Акторка показала результат своїх тренувань

Американська акторка Холлі Беррі, якій нещодавно виповнилося 53 роки, вразила шанувальників своєю фігурою і кубиками преса.

Зірка фільмів "Бал монстрів" і "Люди Ікс" показала в Instagram своє тренування і результат своїх зусиль. Акторка зізналася, що досягла заповітної мрії і здобула прес, до якого вона давно прагнула.

"Немає нічого кращого, ніж поставити мету і досягти її. Одна з них - кубики на животі. Я нарешті їх отримала і насилу в це вірю! Я закликаю вас поставити собі планку! Яка ваша мета в фітнесі? Піднімайте планку вище, ніж потрібно, діліться своїми цілями в коментарях і не сходьте з шляху їх досягнення. Робота буде нелегкою, але результат вартий кожної витраченої секунди , - написала Холлі.

Щоб підтримувати себе у формі, Холії Беррі не тільки регулярно відвідує спортзал, але також стежить за харчуванням і займається йогою.

  • Раніше американська співачка і акторка Дженніфер Лопес в черговий раз довела, що вік - це всього лише цифра. Знаменитість показала, що і в 50 років можна виглядати привабливо і сексуально.
  • Італійська акторка і модель, колись секс-символ Моніка Беллуччі знялася в ефектній фотосесії в басейні. Шанувальники 55-річної знаменитості захоплюються її зовнішністю.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях