Лайм

Регіна Тодоренко розповіла, чим образила Могилевську - зірки не спілкувалися близько шести років

Співачка нібито була ображена до глибини душі. І ось чому

До своєї кар'єри на телебаченні, ведуча Регіна Тодоренко була учасницею жіночого гурту REAL O, який продюсувала співачка Наталя Могилевська. Рішення Тодоренко вийти з колективу дуже розлютило і образило артистку, хоча на це у ще молодої знаменитості були важливі причини.

Як розповіла Тодоренко в інтерв'ю проекту "Життя відоміх людей", пізніше вона навіть боялася перетинатися з Могилевською. Зірки не спілкувалися близько шести років, поки не зустрілися в листопаді на шоу Танці з зірками-2019, куди ведучу запросили на "зірковий балкон".

"Я думала, що справа дійде до суду. В певний момент я просто сказала - не можу. І за станом здоров'я пішла. Я півтора місяці перебувала в санаторії. І мені довелося надавати довідку, що ось всі мої знімки, ось виписки від лікарів", - згадала ведуча.

З колективу Тодоренко пішла в кінці 2013 року. З тих пір вони не підтримували відносин з Наталею Могилевською. Співачка нібито була дуже ображена рішенням підопічної: "Я дуже боялася спочатку перетинатися на якихось заходах. Як тільки я бачила, мене просто трясло".

В цілому ж знаменитості не спілкувалися близько шести років, поки 31 жовтня доля не звела їх в ефірі проекту Танці з зірками-2019. Регіна з'явилася там як ведуча на "зірковому балконі", а Наталя Могилевська виступила в програмі з новою піснею і звернулася до таємного коханого.

За словами Тодоренко, лід між ними розтанув. Могилевська зустріла її з посмішкою на обличчі: "Для мене це дуже важливий момент у житті. Я вважаю, що я закрила свій гештальт. Цю сторінку можна перевернути сміливо".

  • Телеведуча Регіна Тодоренко привітала брата з днем народження, опублікувавши в Instagram старе фото, на якому ще зображена вагітною. Звісно, це стало приводом для нових розмов про положення телезірки.
  • Регіна Тодоренко поділилася з підписниками в мережі коротким рекламним роликом, в якому знялася з первістком Михайлом.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях